Waarmee kunnen wij u helpen?

  Van Doorne biedt je als student de gelegenheid om kennis te maken met alle facetten van het vak en met ons kantoor. Dit kan door middel van een studentstage of een juridisch assistentschap binnen een expertisegebied. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor een werkstudentschap binnen een van onze business support afdelingen.

  Events

  Young Talent Class 2022

  Ben jij een enthousiaste, leergierige, creatieve teamplayer? En wil jij ervaren wat het betekent om advocaat(-fiscalist) of kandidaat-notaris bij Van Doorne te zijn? Op 17 en 18 november krijg jij die mogelijkheid tijdens de zesde editie van onze Young Talent Class.
  Lees meer »

  Kennismakingslunch

  Eens per maand kun je kennismaken met Van Doorne door deel te nemen aan de kennismakingslunch. Tijdens deze lunch is er alle gelegenheid om je vragen te stellen aan onze collega's en proef je tevens de sfeer bij ons op kantoor! Tijdens de eerstvolgende kennismakingslunch op woensdag 14 december 2022 zullen advocaten van de expertises van jouw keuze je van 12.30 - 14.00 uur antwoord geven op al jouw vragen. Ze vertellen je tijdens de lunch over hun ervaringen in de advocatuur en het werken bij Van Doorne. Er is daarnaast een Recruiter aanwezig om jouw vragen over de mogelijkheden bij Van Doorne te beantwoorden.  Dus studeer jij rechten, zit je in je derde jaar of ben je al aan een master begonnen? En lijkt het je interessant om Van Doorne beter te leren kennen? Meld je dan aan voor deze kennismakingslunch via onderstaande knop. We ontvangen graag je curriculum vitae, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Heb je vragen over de kennismakingslunch? Neem dan contact op met Recruiter Danique Buermans via Buermans@vandoorne.com of Recruiter Anna Booij via Booij@vandoorne.com. Meld je aan
  Lees meer »