Waarmee kunnen wij u helpen?

  Van Doorne biedt je als student de gelegenheid om kennis te maken met alle facetten van het vak en met ons kantoor. Dit kan door middel van een studentstage of een juridisch assistentschap binnen een expertisegebied. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor een werkstudentschap binnen een van onze business support afdelingen.

  Events

  Virtuele Koffie

  Eens per maand kun je kennismaken met Van Doorne door deel te nemen aan dit virtuele kopje koffie. Vanuit hun eigen woonkamer stellen steeds twee van onze experts zich voor. Na een korte presentatie over Van Doorne, ons werk en onze werksfeer, zal er alle gelegenheid zijn om je vragen te stellen. Tijdens de eerstvolgende kop koffie op donderdag 22 april 2021 zullen advocaten van de expertises Financiering & Herstructurering en Commercial je van 11.00 tot 12.00 uur meenemen in hun dagelijkse werkzaamheden. Ze vertellen je over hun ervaringen in de advocatuur en bij Van Doorne. Er is daarnaast een Recruiter aanwezig om jouw vragen over de mogelijkheden bij Van Doorne te beantwoorden.  Dus studeer jij rechten, zit je in je derde jaar of ben je al aan een master begonnen? En lijkt het je interessant om Van Doorne beter te leren kennen? Meld je dan aan voor deze virtuele kop koffie via onderstaande knop. We ontvangen graag je curriculum vitae, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen. Heb je vragen over de virtuele koffie? Neem dan contact op met Recruiter Isabel Kooij via kooij@vandoorne.com. Meld je aan
  Lees meer »

  Kantoorbezoek Porta Adriani & GFE

  Op dinsdag 13 april a.s. komen studenten van de fiscale studieverenigingen Porta Adriani en de Groninger Fiscale Eenheid virtueel kennismaken met Van Doorne. Tijdens deze middag leren de studenten meer over Van Doorne, onze kantoorgenoten en natuurlijk de fiscale praktijkgroep.
  Lees meer »

  Notariaat in het Vizier - Ondernemingsrecht

  Donderdag 15 april zal het tweede programma-onderdeel van het Notariaat in het Vizier plaatsvinden. Na de kick-off in februari met een algemene introductie van Van Doorne, zal deze dag in het teken staan van onze Ondernemingsrechtelijke praktijkgroep. De geselecteerde groep studenten maakt kennis met het team, gaan zelf werken aan een Due Diligence onderzoek en zijn na deze dag op de hoogte van het notariële jargon.
  Lees meer »

  PNO Bedrijvendag

  Zoals ieder jaar is Van Doorne dit jaar ook weer aanwezig bij de PNO Bedrijvendag.
  Lees meer »