Waarmee kunnen wij u helpen?

  Vacature

  Werkstudent Energie Vacature

  Van Doorne is per direct op zoek naar een:

  Werkstudent Energie 
  Wij zijn op zoek naar een WO-student Rechtsgeleerdheid die geïnteresseerd is in de energiemarkt en goed de weg weet in overheidsbronnen. Ben je enthousiast, werk je secuur en bevind jij je in de eindfase van je bachelor of ben je net begonnen aan je master? Solliciteer dan direct voor de vacature werkstudent Energie.

  Werkzaamheden 
  Je ondersteunt het Energy, Industry & Renewables Team bij het uitzoeken en bijhouden van de relevante rechtspraak en de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving op het gebied van energie. Aan de hand daarvan schrijf je samenvattingen en/of nieuwsberichten. Verder verricht je overige juridische ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast neem je deel aan teambesprekingen, jurisprudentieoverleg en opleidingsactiviteiten.

  Wat bieden wij jou?
  Je krijgt een parttime arbeidsovereenkomst aangeboden voor zes maanden met een marktconform salaris. Daarnaast worden je reiskosten vergoed. Je bent natuurlijk ook van harte welkom op onze vrijdagmiddagborrels in ons eigen bruine café, (sport)evenementen en teamuitjes. 

  Solliciteren
  Wil jij solliciteren als werkstudent Energie? Ga dan direct naar het sollicitatieformulier via 'solliciteer nu'. We ontvangen graag je motivatiebrief, CV, een kopie van je originele cijferlijst(en) en je eventuele stagebeoordeling(en). Motiveer je keuze voor Van Doorne en geef ook aan waarom je voorkeur naar dit expertisegebied uitgaat.

  Voldoe je aan dit profiel en ben je geïnteresseerd? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kun je contact opnemen met onze recruiter Danique Buermans (buermans@vandoorne.com; 06-15592184).

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer nu