Waarmee kunnen wij u helpen?

  Vacature

  Salarisadministrateur Vacature

  Salarisadministrateur

  (40 uur/ fulltime)

  Van Doorne is een kantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten werken voor cliënten over de hele wereld. Bij van Doorne zijn ongeveer 300 mensen werkzaam. De sfeer binnen ons kantoor is gedreven, ambitieus, laagdrempelig en servicegericht.

  We zijn een no-nonsense organisatie, hechten waarde aan diversiteit en bieden een plek waar je ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen en eigen ideeën te realiseren.

  Jouw rol
  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie voor de gehele organisatie. Dit betekent dat je van begin tot eind eigenaar bent van het payroll proces en verbetert waar nodig. Je vindt het leuk om na te denken over het naar een hoger niveau brengen van ons payroll proces je verzorgt daarnaast de salarisstroken en aangiften loonheffing. Verder draag jij de zorg voor de tijdige en correcte pensioenadministratie en personeelsverzekeringen. Bovendien houd je toezicht op de verloning van onze medewerkers in de UK.

  De salarisadministrateur houdt zich bezig met de kwaliteitscontrole en auditing-maatregelen tijdens de salarisverwerking om fouten te voorkomen en nauwkeurigheid te waarborgen. Je bent het aanspreekpunt voor je collega's aangaande payroll gerelateerde vragen en je bent verantwoordelijk voor de juiste uitvoering/implementatie van het proces.

  In deze functie werk je nauw samen met de afdeling HRM.

  Jouw profiel

  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante ervaring op het gebied van salarisadministratie en HR-administratie;
  • Je heb ervaring met werkgevers en werknemers verzekeringen;
  • Je hebt kennis van Afas, de Nederlandse loon- en regelgeving, arbeidsrecht en administratieve processen;
  • Je hebt een analytisch vermogen, goed inzicht in zakelijke verhoudingen, processen en verbanden;
  • Een goede algemene kennis van administratieve processen en salarisadministratie;
  • Het vermogen om de salarisprocessen in eigen hand te nemen en een duidelijk overzicht te houden over de volledige salarisadministratie;

  Wij bieden
  Bij Van Doorne bieden we een plezierige en inspirerende werkomgeving, waarbij we aandacht hebben voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dat jij je kunt blijven ontwikkelen vinden we namelijk erg belangrijk. Zo neem je deel aan het jaarlijks ontwikkeltraject Drive en heb je de mogelijkheid om intern/extern trainingen te volgen. Daarnaast hechten wij belang aan een goede work-life balance. Hiervoor hebben wij een vitaliteitsprogramma waar je ook aan kunt deelnemen. Verder bieden wij:

  • Een marktconform salaris en een dertiende maand;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime werkweek;
  • Een reiskostenvergoeding;
  • Een laptop en iPhone.

  Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met mij op, Olaf van Gelderen, via VanGelderen@vandoorne.com of +31615264693. Ik kom graag met je in contact!

  Solliciteer nu