Waarmee kunnen wij u helpen?

  Assistent Research & Development

  Vacature

  Van Doorne is een kantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten werken voor cliënten over de hele wereld. Bij van Doorne zijn om en nabij 300 mensen werkzaam. De sfeer binnen ons kantoor is gedreven, ambitieus, laagdrempelig en servicegericht. 

  De afdeling Research & Development streeft ernaar de werkprocessen van kantoor efficiënter te maken door middel van digitale en innovatieve tools en processen. Wij vinden het belangrijk om te blijven vernieuwen en we zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden die aansluiten bij onze wensen. 

  Wij zijn per direct op zoek naar een: 

  Assistent Research & Development
  (parttime - 30 uur per week)

  Je komt te werken binnen het team Research & Development op de afdeling Support & Innovation. De afdeling S&I is de interne dienstverlener voor alle technologie bij Van Doorne. Het varieert van facilitaire infrastructuur tot het beheren en innoveren van digitale toepassingen, zoveel mogelijk in samenwerking met de beoogde eindgebruikers (collega's). 

  Het team R&D bestaat uit een jurist en een student rechten. Als assistent R&D draai je mee met de diverse activiteiten van het team. Dit kan variëren van geautomatiseerde documentgeneratie tot data-analyse en expertsystemen. In samenspraak kunnen daarin jouw focusgebieden worden aangewezen. Innovatieve ideeën op het gebied van digitale informatieverwerking of slimme digitale toepassingen in de advocatuur staan in deze rol centraal. 

  Verwacht geen handleiding en een uitgekauwd proces in deze rol. Je houdt ervan om zaken uit te zoeken, uit te proberen en aan te passen tot het werkt en voldoet aan de wensen. Een tegenslag ontmoedigt je niet. Je vraagt je af waarom juridische vakgenoten de dingen doen zoals ze doen en wat slimmer of efficiënter kan. Je denkt in praktische, visuele (legal design) en conceptuele termen. 

  Je bent iemand die zijn directe omgeving inspireert. Ons team werkt voor de juridische expertises en ondersteunende diensten, een dienstverlenende instelling is daarom een vereiste en past bij jou.

  Wij vragen:
  • Een afgeronde studie HBO-recht, of een daarmee vergelijkbare studie; 
  • Affiniteit met digitale technologie c.q. legal tech;
  • Zelfstandig, flexibel, accuraat, assertief, creatief; 
  • Sterke communicatieve vaardigheden;
  • Goed in projectmatig samenwerken. 

  Wij bieden: 
  Je gaat deel uit maken van een ambitieus team in een dynamische stafafdeling en organisatie waar er veel ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast bieden wij volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen in het verlengde van de functie.

  Geïnteresseerd in deze startersfunctie? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en uitgebreide curriculum vitae.

  Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Elke Bankmann, HR Adviseur 020 6789 541 of bankmann@vandoorne.com.

  Wil je inhoudelijk meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Peter Piepers, Manager Support & Innovation op 020 6789 553 of via piepers@vandoorne.com. 

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer nu