Waarmee kunnen wij u helpen?

  Teammanager Operationeel IT Beheer

  Vacature

  Van Doorne is een kantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten werken voor cliënten over de hele wereld. Bij van Doorne zijn om en nabij 300 mensen werkzaam. De sfeer binnen ons kantoor is gedreven, ambitieus, laagdrempelig en servicegericht. 

  Werken aan Operationeel IT Beheer bij Van Doorne is veelzijdig, breed en uitdagend. Om cliënten optimaal en veilig te kunnen bedienen is een solide en veilige IT omgeving essentieel. De digitale transformatie die in de advocatuur, het notariaat en bij fiscalisten plaatsvindt, vereist dat de IT omgeving continu wordt aangepast om nieuwe technieken en mogelijkheden te benutten en zo de dienstverlening aan cliënten te verbeteren en de veiligheid te borgen.

  Het team Operationeel IT Beheer bestaat uit Functioneel Beheerders en Systeembeheerders. Er wordt nauw samengewerkt met de ICT Servicedesk, de Information Security Architect, de Privacy Officer en de Functioneel Beheerders in andere teams. Daarnaast is er intensief contact met de leveranciers van systemen en applicaties m.b.t. upgrades en (door)ontwikkelingen.

  We zijn per direct op zoek naar een:

  Teammanager Operationeel IT Beheer
  (fulltime – 40 uur / 5 dagen) 

  Als Teammanager ben je verantwoordelijk voor de continuïteit, kwaliteit en feilloze werking van de technische infrastructuur en systemen binnen Van Doorne. Je bewaakt en levert een actieve bijdrage aan de toekomstbestendigheid van de omgeving, adviseert en ondersteunt de Manager Support & Innovation over de infrastructuur. Tevens adviseer je bij contracten/licenties en ben je het aanspreekpunt voor partners en leveranciers.

  Daarnaast ben je hét aanspreekpunt voor de IT vraagstukken binnen de organisatie. Je overziet het grote geheel, plant het werk en zorgt voor een adequate uitvoering en oplevering van de planning. Daarbij bewaak je het beschikbare budget. Bovenal ben je als Teammanager verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse operationele werkzaamheden en geef je adequate ondersteuning aan de teamleden.

  Door je hands-on ervaring ben je een sparringpartner voor collega’s en weet je verbinding tussen de teamleden te realiseren. Je werkt op deze manier samen aan zowel kortlopende als langdurige uitdagende projecten. Vanzelfsprekend neem je de verantwoordelijkheid voor deze projecten en begrijp je dat jouw inzet soms ook buiten de reguliere werktijden noodzakelijk is. 

  Bij zowel de reguliere werkzaamheden als de projecten volg je de Plan – Do – Check – Act cyclus.

  Wij vragen:
  • HBO of academisch werk- en denkniveau;
  • Minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in Operationeel IT Beheer in een zakelijke omgeving;
  • Aantoonbare ervaring met het aansturen van teams;
  • Parate kennis van Cloud first, SAAS/PAAS, Microsoft Office 365 en Microsoft Azure;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Communicatief zeer vaardig en toegankelijk, zowel intern als extern, mondeling en schriftelijk;
  • Uitvoerend in staat zijn om strategische vraagstukken te vertalen naar tastbare verbeteringen;
  • Sterk zijn in het volgen van actuele ontwikkelingen op het gebied van IT en transformeren naar een duidelijke strategische visie;
  • In staat om projecten te leiden en succesvol af te ronden;
  • Stevige persoonlijkheid met overtuigingskracht;
  • Resultaatgerichte instelling, sterk in het coachen en ontwikkelen van mensen en activiteiten en tonen van leiderschap;
  • In staat om altijd overzicht te bewaren, prioriteiten te stellen en risico's te analyseren;
  • Analytisch, besluitvaardig, empathisch, tactvol, proactief, organisatiesensitief, integer en inspirerend.

  Wij bieden:
  Je gaat deel uit maken van een ambitieus team in een dynamische stafafdeling en organisatie waar er veel ruimte is voor eigen initiatief. Daarnaast bieden wij volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen in het verlengde van de functie. 

  Geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief en uitgebreide curriculum vitae.

  Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Elke Bankmann, HR Adviseur 020 6789 541 of bankmann@vandoorne.com.

  Wil je inhoudelijk meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Peter Piepers, Manager Support & Innovation op 020 6789 553 of via piepers@vandoorne.com. 

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteer nu